Onze visie

Het team

Voor 8.35u is er toezicht voorzien in de opvang, niet op de speelplaats! Voor 8.35u vallen kinderen op de speelplaats niet onder de verantwoordelijkheid van de school.

Wij vragen de ouders hun kind niet tot op de speelplaats te begeleiden (na 8.35u). Wie wil kan gerust blijven wachten op het “perron” tot de bel gaat. We vragen graag niet te wachten voor het hekken, dit belemmert het toezicht. Voor onze kleinsten, nieuwe leerlingen, kinderen die om een terechte reden best tot aan de verantwoordelijke op de speelplaats begeleid worden, maken wij graag een uitzondering. Wij vragen echter aan de ouders niet te blijven staan op de speelplaats en dit enkel omdat wij de veiligheid willen garanderen voor alle kinderen. De leerkrachten moeten een optimaal overzicht kunnen hebben!

De ouders die wachten om hun kinderen af te halen om 12.05u (16.00u) kunnen dit doen op het perron (bij slecht weer kunt u even in de inkom vertoeven). 

Vanaf 16.15u is er opvang voorzien tot 18.30u. Deze opvang gaat door in de Zandstraat 69, 8200 St-Andries.

Op woensdagmiddag vragen we uw kind uiterlijk om 12.20u op te halen.

Kinderen die alleen naar huis mogen (te voet of met de fiets) moeten een eenmalige schriftelijke toestemming van de ouders of verantwoordelijken mee hebben. Wij laten zonder toestemming vooraf kinderen niet alleen naar huis gaan, ze wachten dan in de opvang.